Öğrenci Kalp Sağlığı Projesi Tıbbi Kontroller Gerçekleştirildi

M.Ü. Öğrenci Kalp Sağlığı Projesi ile çıktığımız yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Yaklaşık bir sene öncesi tohumları atılan projemiz yeşerdi hatta meyve vermeye başladı. İlk günden itibaren yoğun çalışmalar sonucunda 12 Nisan’da açılışımızı yaptık. Açılışımız; projemizin tanıtımını yapan projemizin danışmanı Prof. Dr. Ali Serdar FAK’ın sunumu ile başlayıp, proje başkanımız Fadime TOPAL’ın M.Ü. Öğrenci Kalp Sağlığı Projesi Organizasyon Kurulu’nun tanıtım konuşması ve videosuyla devam etti. Sunay Akın’ın sesinden şiir dinletisi ve üniversite öğrencilerinin müzik dinletisi ile proje açılışımıza enerji katmıştır. Programımız paydaşlarımızdan Bisikletliler Derneği Başkanı Murat SUYABATMAZ, Türk Kalp Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Kenan GÜVEN, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Onur TEMURLEYNK ve M.Ü. Tıp Fakültesi Başkanı Prof. Dr. Hakan GÜNDÜZ projeye destek konuşmaları ile devam etti. Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin ARAT’ın videosuyla projenin önemi vurgulanmış oldu. Açılışımızın sonunda tenis turnuvamızın ödülleri sahiplerine kavuşturulduktan sonra ölçüm setlerimizde sağlık ölçümlerine geçildi. Ölçüm setlerimiz 5 gün boyunca aktif olup her günün sonunda SAĞLIĞIN İÇİN SEN DE BİR PEDAL ÇEVİR sloganımızla hediye bisikletlerimizin sahiplerini bulması için çekilişlerimiz oldu. Çok yakında setlerimiz yine aktif olacaktır.

etkfoto

etkfoto1

etkfoto2

Bu sayfa Hypertension and Arteriosclerosis Research and Implementation Centre tarafından en son 24.04.2019 12:06:20 tarihinde güncellenmiştir.