Öğrenci Kalp Sağlığı Projesi Çalıştayı Gerçekleşti

Üniversitemiz rektörlüğünün desteği ve Kadıköy Belediyesi'nin işbirliği ile Kadıköy Tasarım Atölyesi'nde 29.11.2017 günü saat 10:00 - 16:30 arasında gerçekleştirilen çalıştay  KAdıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu'nun konuşması ile açılmıştır. Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Akalın yaptığı konuşmada öğrenci kalp sağlığını merkezine alan projeye rektörlük olarak verdikleri önemi belirtti.

Çalıştay HİPAM Müdürü Prof.Dr. Ali Serdar FAK'ın öğrencilerin bu projeyi sahiplenmelerinin önemi üzerinde durarak, bu projenin onların projesi olduğunu vurguladı.

Öğrenci temsilcileri, kulüp başkan ve temsilcilerinin katılım gösterdiği çalıştay, öğrenci koordinasyon kurulu belirlenerek, çalışmaların sürdürülmesi doğrultusunda alınan kararla sona erdi.

Bu sayfa Hypertension and Arteriosclerosis Research and Implementation Centre tarafından en son 15.04.2018 17:42:24 tarihinde güncellenmiştir.